Träning för Sigfus Skriv ut

 

Sigfus är en välanlitad instruktör och åker regelbundet ut och håller kurser och lektioner för ekipage med egen häst. Hans erfarenhet om att ta fram hästar från inridning upp till högsta nivå på tävlings- och avelsbanan är vad han använder sig av när han utbildar ekipage, att få helheten i träningen av häst och ryttare - inte bara för dagen.


Han kan även ta sig an korta träningsuppdrag när han är i Sverige för dig som vill ha en knuff i rätt riktning, ha hjälp att bedöma din hästs kapacitet eller möjligheter inför tex avelsvisning osv. Sigfus bor numera på Island men åker till Sverige ungefär varannan månad i cirka 10 dagars perioder och finns då tillgänglig för lektioner, kurser, skoning och ev korttids träning. Sigfus tar emot elever för lektioner hemma på gården Björsbo, där det finns rid- och ovalbana i bra skick året om. Eller åker ut och håller lektioner och kurser för grupper.


Priser för privatlektion på Björsbo är 600 kr


För mer info eller för att boka in Sigfus för ridutbildning eller träning under 2014/2015 kontakta honom direkt på

00 354 892 84 52 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den