Skriv ut

På gården Vestra-Geldingaholt finns idag ett 100 talet hästar i olika åldrar..

Många kända hästar har fötts och växt upp på gården, härifrån kommer bla. Hederspremierade Nökkvi & ELITpremierade Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti som numera båda nu framgångsrikt verkar i svensk avel. Gården är även känd som Islands första ridskola och som haft några av världens främsta ryttare och profiler idag som elever!

 

Vi kan erbjuda mindre sällskap ridning i form av lektioner och kurser, kortare turer på ett par timmar till en dagstur i varierande och fantastisk isländsk natur.

 

Eller varför inte boka in en skräddarsydd ridweekend eller vecka för kompisgänget, familjen eller kontoret? Vi kan kombinera med andra aktiviteter och utflykter som vi hjälper dig att boka och planera.

 

Vi är erfarna instruktörer som kan undervisa på isländska, svenska och engelska - självklart använder vi bra hästar i vår verksamhet och satsar på kvalité framför kvantitet.. Vi tar emot alla nivåer på ryttare, även barn!

 

Vi kan även tänka oss att hålla häst åt dig på Island, har du ett avelssto/unghäst som du vill ha kvar på ön eller går du i hästköpartankar och behöver ha hästen någonstans tills den kan åka hem? Vi kan erbjuda plats för hästar för inackordering på lösdrift i stora hagar på flera hundra hektar i slående natur!

Fri tillgång på grovfoder och naturligt vatten året om.

För kort eller längre tid. Även vissa träningsuppdrag kan tas. Läs mer på www.tolt.nu/island

 

Kontakta oss med din förfrågan Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den / Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

 

 

Vi håller hos till dagsturer som alltid utgår från gården. Vi har alltid små grupper för personlig service!

 

Bokning & frågor sker till Josefine Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den / 00354 698 70 90

För grupper eller för längre vistelse – ta kontakt med oss för förslag och offert.

 

 

Priset på bokningsdagen är det som gäller för din vistelse.

 

 

Erbjudande - Ridpaket 2016

 

3 dagars Lyxig Ridweekend - perfekt för dig som vill varva uteritter, lektioner och avkoppling


Ingår gör 3 lektioner, 2 uteritter, 1 clinic/teori och helpension med 3 middagar, 2 luncher, 3 frukost samt för- och eftermiddagsfika och boende 3 nätter i del i dubbel/tvåbäddsrum med delat bad/WC på Guesthouse Denami

 

Är ni en privatgrupp som bokar detta kan ni förutom att välja en tidpunkt som passar er även välja ett tema på er weekend, till exempel temat Hur man tränar och bygger upp en häst med hjälp av naturen, Klassisk ridning och gångartsridning, Fokus på ryttarens sits och inverkan eller Gångartsridning, vad är ren takt och problemlösning

Självklart kan ni komma med förslag på upplägg! Vi anpassar efter varje ryttares nivå - vana som ovana.

 

Kan bokas och genomföras med minst 4 personer från Maj till September 2016

 

Hör av dig för tillgängliga datum och bokning! Du tar dig enklast till oss med egen hyrbil.

 

Pris per person

Maj - Juni: 75 000 ISK

Juli - Augusti: 77 500 ISK

Sept - Oktober: 75 000 ISK

Enkelrumstillägg: 12 000 ISK

Tillägg för dubbelrum med privatbad per rum: 16 500 ISK

 

Vill du skräddarsy ett upplägg för dig och dina vänner, vi kan även erbjuda heldagsturer och flera dagars fjällturer tillsammans med samarbetspartners, med bekvämt boende och helpension hos oss - kontakta Josefine med er förfrågan så ger vi er ett bra pris på en helhetslösning som passar dig!


Välkomna !