Om oss Skriv ut

Sigfus & Josefine med 1:a klass stoet Rakel från Hyndevad

På gården Björsbo i Altuna, Fjärdhundra bedriver vi vår verksamhet som i huvudsak består av utbildning av islandshästar och ryttare samt en egen avel med 1:a klass hingsten Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti (ELIT premierad för avkommor).

Vi har en gedigen erfarenhet av den isländska hästen och ser gärna att denna kunskap delas med andra.

 

Våran vision är att det ska bli enklare och ännu roligare äga islandshäst och det speglas genom vår utbildning och tjänster. Vi upplever Islandshästen som en mycket sund, frisk, harmonisk och problemfri hästras och vill dela detta med andra.

 

Numera växer Tolt.nu's utbud av varor och tjänster för Islandshästar. Vi erbjuder endast varor och tjänster som vi själva väljer att använda och vilka vi kan erbjuda till ett pris som tål jämförelse även med större aktörer.

 

Vi har funnits i 13 år i Sverige och kommer fortsätta att finnas och jobbar hårt för att få kundernas förtroende och behålla det, vi vill vara dem du kan lita på.

 

Numera kommer vi utöka vårt företagande med en ny gård på Island men vi poängterar igen att vi kommer finnas kvar i Sverige och detta kommer göra att Tolt.nu's utbud kommer att finnas kvar och växa ännu mer.

 

Välkomna till oss!

Sigfus Sigfusson & Josefine Denami