Kurser Skriv ut

Dagskurser på Björsbo året runt !

Här uppdateras löpande om aktuella ridkurser på gården Björsbo.

Vi håller till i paddocken och på ovalbanan.


 

Dagskurser under vintern/våren 2014/2015

för Josefine Denami


Nästa kursdag:

Pris 600 kr inkl lunch/fika, box, teori och 2 ridpass

Anmälan till Josefine Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den / 00354 698 70 90

 

 

 

 

 

 

 

Sigfus & Leiknir, A final SM 2010

Dagskurser under vintern/våren 2014/2015 för Sigfus Sigfusson

 

Nästa kursdag: Söndagen 8:e februari 2015

 

Kommande kursdatum för Sigfus:

 

Pris 750 kr inkl lunch/fika, box, teori och 2 ridpass per dag.

Anmälan till Sigfus eller Josefine Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den / Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Betalning till BG 5493-5333

 

Denna gång kan Sigfus testa/träna din häst en eller flera dagar mellan den 2:a februari till den 6:e februari - kontakta Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den vid intresse!


NYHET! Låt Sigfus rida din häst dagen innan kursen - för dig som vill att Sigfus rider går det bra att komma på eftermiddagen/kvällen innan kursen och låta Sigfus rida din häst ett ridpass. Kostnad 350 kr. Bokas i samband med anmälan via mail. I mån av plats kan hästen stå kvar i box eller hage under natten för 50 kr (kolla vid bokning om det finns plats)

Fler datum under året läggs upp allt eftersom...

Med reservation för ändringar pga uppkomna tävlingar och andra arrangemang som ännu inte utannonserats.

Kurserna är individuellt anpassade och fokuserar mycket på ekipagets utveckling och träningen av hästen.

Kursen innefattar 2 ridpass. Under dagen finns det fika att tillgå i stallets fikarum och här serveras även lunch tillsammans teori innan eftermiddagens lektioner.

Pris per ekipage; för Josefine 600 kr & för Sigfus 750 kr inkl 2 ridpass & teori, fika/lunch och box/hage under dagen

För dig som vill låna en häst av oss så tillkommer 200 kr. Vi har hästar som passar både vana som mindre vana ryttare.

 

Betalning sker till BG 5493-5333 INNAN kursen. Skriftlig/muntlig anmälan är bindande! Om du får förhinder betalas max 75% tillbaka vid uppvisande av intyg från läkare/veterinär, såvida det inte går att fylla kursen med reservlista, annars ansvarar var och en för att hitta ersättare till sin vakanta plats.

Minst 5 ekipage Max 8 ekipage. Först till kvarn... Är någon kurs full så kan du skriva upp dig som reserv om någon skulle avstå sin plats, så hör av dig om du vill vara med.

Det går att köpa in sig på lunch och fika under dagen för dem som åker med till kursen, kostnad 80 kr. Anmäls minst två dagar innan.

Någon dag innan kursen meddelas du vilka tider (i anmälan kan du önska tid) du rider via mail, så glöm inte ange mailadress vid anmälan.

Uppge namn, telefonnr och mail samt vilket datum.

 

 

 

Varmt välkomna !

 

Josefine & Sigfus håller även kurser/lektioner hos er när de kommer till Sverige, hör av er för prisuppgift och datum som finns tillgängliga Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den