Skriv ut

Julklappstips - En upplevelse på Island är alltid Årets Julklapp!


Varför inte ge bort något så speciellt och minnesvärt som en upplevelse på Island ett av världens vackraste länder ? Island är det självklara valet för dig som vill ge bort något oförglömligt!


Vi kan hjälpa dig skräddarsy din upplevelse utefter dina önskemål eller boka ditt boende hos oss och ta dagen som den kommer.

Vårt boende Guesthouse Denami kan förutom att erbjuda ett rofyllt och bekvämt boende i södra Islands vackra landskap med god mat och den bästa servicen även hjälpa dig med ideér, tips och bokningar av minnesvärda upplevelser på sagoön med både fartfyllda aktiviteter, rogivande bad i varma källor och naturupplevelser utöver det vanliga som du kan utforska på egen hand.


Hör av dig till Josefine nu med dina önskemål och för mer info, förslag och prisuppgifter så är Årets Julklapp snart fixad!


Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den / 00354 698 70 90

 

 

Här hittar du lite förslag...

 

3 dagars All Inclusive - Prisvärt paket för 2 personer

Perfekt för dig som bara vill tänka på äventyr och avkoppling på Island!

 

Ingår: 3 nätter i dubbel/tvåbäddsrum på Guesthouse Denami med delat bad/WC, 3 frukost, 2 luncher/lunchpaket, 3 middagar, samt för- och eftermiddagsfika

 

Perfekt för dig som vill ta dig runt på egen hand i hyrbil på södra Island eller som vill prova på olika aktiviteter som finns nära oss bland annat; Super Jeep turer, snöskoter, vandring, glaciärvandring, dykning i Silfra, ridning, forsränning mm. Vi hjälper till att boka och ordna med aktiviteter för den som vill och kommer gärna med råd och tips om spännande saker att se och uppleva på egen hand.

Vill man bara koppla av på vår gård går det också bra, fri tillgång till varm badtunna, fiskesjö, vandring på våra marker och ridning.

Vi visar även vägen till en av de mest rogivande varma källorna på Island för den som vill ta sig ett varmt dopp helt ostörd i naturen!

 

Priser från totalt 60 900 ISK för 2 personer i dubbel/tvåbäddsrum med helpension

Läs mer här

 

 


 

 

3 dagars Lyxig Ridweekend

Perfekt för dig som vill varva uteritter, lektioner och avkoppling


Ingår gör 3 lektioner, 2 uteritter, 1 clinic/teori och helpension med 3 middagar, 2 luncher, 3 frukost samt för- och eftermiddagsfika och boende 3 nätter i del i dubbel/tvåbäddsrum med delat bad/WC på Guesthouse Denami

 

Är ni en privatgrupp som bokar detta kan ni förutom att välja en tidpunkt som passar er även välja ett tema på er weekend, till exempel temat Hur man tränar och bygger upp en häst med hjälp av naturen, Klassisk ridning och gångartsridning, Fokus på ryttarens inverkan och sits och mycket mer...

 

Kan bokas och genomföras  från Maj till September 2016

 

Pris från 73 200 ISK per person

Läs mer här

 

 

 


 

 

Självklart kan vi även ordna några av dessa aktiviteter och många fler....

Super Jeep turer, Snöskoter, Bad i varma källor, Vandring, Glaciäräventyr, Snorkling i Silfra, Forsränning, Ridning, Fiske och mycket mer...

Prisförslag; halvdags Super Jeep tur på glaciären Langjökull - cirka 160 EUR per person